2005 fusion 900
Close
Login to Your Account
Snowmobile Fanatics - Snowmobile Forum - Powered by vBulletin

2005 fusion 900

This is a discussion on 2005 fusion 900 within the Polaris forums, part of the Brand Specific Snowmobile Discussion category; My dads Had this sled since new only has 37xx miles mostly been a good sled had updates years ago but the past two winters ...

Results 1 to 3 of 3

Thread: 2005 fusion 900

  1. #1
    Junior Member
    This user has no status.
     

    Member #
    53890
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    2

    2005 fusion 900

    My dads Had this sled since new only has 37xx miles mostly been a good sled had updates years ago but the past two winters I have been fighting an electrical issue first off the sleds hard to start cold and 3 out of 5 times when it fires the gauges an headlights won't come on an always just shuts off won't rev up just bogs an dies but other time it will fire up everything works an goes fine with the occasional stall when u stop but usually with start right back up an most of the time work correctly so issue only seem to be at cold idle mainly and reverse it usually shuts off in reverse or the same thing happens an the gauges an lights don't come on then it stalls done a lot of reading know the vibrations of this sled can wear wires been searching for them sleds been Toronto down to chassis a few times did check capacitor it seemed to be fine unless I did that wrong, maybe other issues involved also but mainly trying to sort the electrical out any help would be appreciated

  2. #2
    Senior Member
    is Too short of a season...
     
    XCRacer440's Avatar
    Member #
    1997
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    2,378
    I had a 06 600 Fusion that needed a few updates and one of the major ones has to do with the voltage regulator. Sounds like yours is having those issues that would lead me to believe it didnt have that update but just a guess.
    2001 XC 700 - 1.25x121, C&A
    2001 XC 500 - Full Carl's 660 kit, 1.25x121
    A few others too...

  3. #3
    Junior Member
    This user has no status.
     

    Member #
    53890
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    2
    So far Ive replaced stator an flywheel since the flywheel had come apart along with the voltage regulator and capacitor now when it fires it will light the gauges and lights until it's warm wince warm they don't come on the the sled fluctuates rpms and most of the time after 30 seconds it smooths out and everything comes on but in reverse it stalls it also blew a new brake switch it was working for about 20 mins of starting the sled off an on then quit but can't find any bad wires to exsplain that

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. 2005 fusion 900
    By 95mach1670 in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 12-16-2010, 05:05 PM
  2. 2005 fusion 900?
    By triple650 in forum Polaris
    Replies: 40
    Last Post: 12-16-2008, 10:35 PM
  3. 2005 fusion 900
    By triple650 in forum Polaris
    Replies: 34
    Last Post: 10-01-2008, 07:10 AM
  4. 2005 Fusion 900
    By cougar09 in forum Polaris
    Replies: 14
    Last Post: 12-12-2006, 03:14 PM
  5. 2005 fusion 900
    By gbfireman99 in forum General
    Replies: 14
    Last Post: 02-11-2005, 10:54 AM