Artic cat zr 600 issue
Close
Login to Your Account
Snowmobile Fanatics - Snowmobile Forum - Powered by vBulletin

Artic cat zr 600 issue

This is a discussion on Artic cat zr 600 issue within the Sled Shed forums, part of the Snowmobiles category; Can't get sled to start. Recently found mouse nest in airbox. Vacuumed out. Still nothing. Has spark. Only time I've been able to get it ...

"); }
Results 1 to 2 of 2

Thread: Artic cat zr 600 issue

  1. #1
    Junior Member
    This user has no status.
     

    Member #
    46120
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    1

    Artic cat zr 600 issue

    Can't get sled to start. Recently found mouse nest in airbox. Vacuumed out. Still nothing. Has spark. Only time I've been able to get it to fire is when I loosen the gas line going to the injectors? Still a air issue possibly?

  2. #2
    Super Moderator
    is ND Meatball Crew
     
    Quinlan's Avatar
    Member #
    2938
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West Fargo, ND
    Posts
    11,634
    Doesn't hurt to check that there's a good supply of fuel at the rail. Remove the hose going to the rail and direct it into a catch can. Pull the rope a few times; there should be fuel. Once you've confirmed this you can hook it back up to the rail. If it spits and sputters a bit you know you had some air somewhere. I've always had to do this when removing and reinstalling the throttle bodies.
    2016 Polaris Pro-RMK 800 163"
    1998 Arctic Cat ZR 600 EFI "Custom"
    1996 Ski-Doo Formula III 600

    A mountain lion roaming the prairie found a bull, killed it and ate the entire bull. With a heavy belly, unable to walk, the lion laid in the tall grass moaning and roaring. Soon a hunter, attracted by the roaring, shot and killed the lion.
    Moral: When you're full of bull, keep your mouth shut!

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. clutching issue? or motor issue?
    By MicahMan in forum Polaris
    Replies: 11
    Last Post: 02-26-2013, 11:34 AM
  2. artic cat ...150$
    By tac5189 in forum Arctic Cat
    Replies: 2
    Last Post: 10-14-2007, 03:50 PM
  3. my artic cat zrt has a bog
    By buckfever in forum The Performance Tuning Shop
    Replies: 9
    Last Post: 11-26-2004, 11:25 PM
  4. Artic Cat ZRT 600
    By robosnow in forum The Performance Tuning Shop
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2003, 02:23 PM