2002 600 xcsp Oil Pump
Close
Login to Your Account
Snowmobile Fanatics - Snowmobile Forum - Powered by vBulletin

2002 600 xcsp Oil Pump

This is a discussion on 2002 600 xcsp Oil Pump within the Polaris forums, part of the Brand Specific Snowmobile Discussion category; I had an issue of no oil coming out of the oil tank to the pump. I now have oil to the pump, I premixed ...

"); }
Results 1 to 3 of 3

Thread: 2002 600 xcsp Oil Pump

  1. #1
    Junior Member
    This user has no status.
     
    WeDfyU's Avatar
    Member #
    55826
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Iowa
    Posts
    2

    2002 600 xcsp Oil Pump

    I had an issue of no oil coming out of the oil tank to the pump. I now have oil to the pump, I premixed fuel and oil in the tank and ran the engine at idle while holding the pump wide open. Within a minute I had oil coming out the carb line on the pto side, but no oil on the other carb or the pto crank bearing line. Is this an indication of the pump being bad or do I need to run it longer for the other 2 lines to prime?

  2. #2
    Junior Member
    This user has no status.
     
    WeDfyU's Avatar
    Member #
    55826
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Iowa
    Posts
    2
    Figured I pop in and say all is good now. Cracked the bleeder on the pump and made sure oil was in the pump, then dropped a little oil down the cylinder for lube. After about 100 to 150 pulls of the rope, the lines primed up.

  3. #3
    Senior Member
    This user has no status.
     

    Member #
    12399
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    WNY
    Posts
    2,562
    Nice, thanks for the follow up.

    Sent from my moto z3 using Tapatalk
    Polaris...it IS the way out!

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •