2007 Switchback 600HO PERC Problem
Close
Login to Your Account
Snowmobile Fanatics - Snowmobile Forum - Powered by vBulletin

2007 Switchback 600HO PERC Problem

This is a discussion on 2007 Switchback 600HO PERC Problem within the Polaris forums, part of the Brand Specific Snowmobile Discussion category; I was just out riding, sled was running great until I went over a tiny little snow plow berm and it switched into reverse and ...

"); }
Results 1 to 2 of 2

Thread: 2007 Switchback 600HO PERC Problem

  1. #1
    Junior Member
    This user has no status.
     

    Member #
    72760
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    3

    2007 Switchback 600HO PERC Problem

    I was just out riding, sled was running great until I went over a tiny little snow plow berm and it switched into reverse and died, not sure if I inadvertently hit the reverse button or what. When I started it up again it seemed to be rapidly shifting between forward and reverse, if I gave it a little gas it would stall. I could hold the reverse button in and it would stop rapidly shifting between F and R so I was able to get home, the engine seems to be running fine as long as I hold the reverse button in. Bad switch or something bigger? Where do I start to diagnose the problem? Thanks!

  2. #2
    Junior Member
    This user has no status.
     

    Member #
    73270
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    1
    Have you checked the wiring connection at the ECM? worth a shot though it's more likely in the button

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •