96 phaser 2 starts up then goes right to full throttle
Close
Login to Your Account
Snowmobile Fanatics - Snowmobile Forum - Powered by vBulletin

96 phaser 2 starts up then goes right to full throttle

This is a discussion on 96 phaser 2 starts up then goes right to full throttle within the Yamaha forums, part of the Brand Specific Snowmobile Discussion category; Bought the snowmobile last week hadn't ran in a few years so I cleaned the carbs all up, but now when I start it it ...

"); }
Results 1 to 3 of 3

Thread: 96 phaser 2 starts up then goes right to full throttle

  1. #1
    Junior Member
    This user has no status.
     

    Member #
    43104
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3

    96 phaser 2 starts up then goes right to full throttle

    Bought the snowmobile last week hadn't ran in a few years so I cleaned the carbs all up, but now when I start it it takes right off like the throttle is stuck. I checked to see if the butterfly's where stuck open, they weren't. Un hooked the throttle cable didn't change anything, and I also checked the rubber boots for cracks and air leaks nothin there. I'm lost any ideas, don't know if this helps but it seems to idle down as soon as I turn the choke on.

  2. #2
    Junior Member
    This user has no status.
     

    Member #
    45031
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1
    I just cleaned the carbs on my 99 Yamaha triple and when I put it all together and started it. it reved high for some reason it was the throttle cable it needed to be tighted down so the cabel tighted up more. then it ideled down then

  3. #3
    Junior Member
    This user has no status.
     

    Member #
    72430
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    1
    Sounds like you could have an air leak.

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. summit 670 bog at full throttle
    By dirtydan in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 02-01-2013, 04:19 PM
  2. XCR 700 Full throttle bogging
    By werrmm1 in forum Polaris
    Replies: 4
    Last Post: 03-02-2009, 08:21 PM
  3. Rattling When At Full Throttle
    By SABERCAT500 in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 11-02-2006, 04:38 PM
  4. runs bad at full throttle, please help!
    By Bahlduzzi in forum Engine
    Replies: 14
    Last Post: 12-29-2004, 03:23 PM
  5. bog after full throttle
    By mattiemo in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 01-26-2004, 05:29 PM