Snowmobile Fanatics banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
71 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Ya for sure it was the regulator. Should have the new one today but for grins I just stuck on one from a 1980 Blizzard. Works fine. I dont think the Blizz regulator will handle full wattage of the XLT but it cured the problem. Oh yeah I got that tailight lense off finally. LARGE bladed screwdriver and pryyyyy slowly. Thx to all-
 

·
Registered
Joined
·
71 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Ugly_old_Poo_kid said:
Wow, never would have guessed it was the regulator...
If you don't have anything good to say, don't say anything at all-
 

·
Registered
Joined
·
2,422 Posts
slayerfish said:
Ugly_old_Poo_kid said:
Wow, never would have guessed it was the regulator...
If you don't have anything good to say, don't say anything at all-
I have a feeling i used that same line torward you in a previous thread.......copycat[duel]
 

·
Registered
Joined
·
9,987 Posts
ArcticCatZR800 said:
slayerfish said:
Ugly_old_Poo_kid said:
Wow, never would have guessed it was the regulator...
If you don't have anything good to say, don't say anything at all-
I have a feeling i used that same line torward you in a previous thread.......copycat[duel]
Ouch...
 

·
Registered
Joined
·
71 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Hey both of you: LICK MY FREEKIN' ASS! Is that enuff skin for ya? [:D]
 

·
Registered
Joined
·
9,987 Posts
slayerfish said:
Hey both of you: LICK MY FREEKIN' ASS! Is that enuff skin for ya? [:D]
[thumb]
 
1 - 8 of 8 Posts
Top