Snowmobile Fanatics banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Just got this 1999 rmk 600, it ran good for a couple of days, ran good yesterday. Today it won't start, even fire. I have spark, switched plugs, getting fuel(old plugs were wet), like i'm not getting spark in the cylider. Being a newby to the sled industry wondering if anyone has any ideas.
 

·
Registered
Joined
·
3,100 Posts
Old plugs were wet? Sounds like you flooded it. Pull the plugs and pull the sled over about a bagillion times and see what ou come up with.
 

·
Registered
Joined
·
394 Posts
it will be easier to pull with the plugs out, but like said above, take the plugs out, pull a bunch of times, maybe drain the crank by taking the plugs on the front of the motor out.

If your getting spark, and the plugs are wet, it should fire
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #5 ·
scaryfast said:
it will be easier to pull with the plugs out, but like said above, take the plugs out, pull a bunch of times, maybe drain the crank by taking the plugs on the front of the motor out.

If your getting spark, and the plugs are wet, it should fire
I thought it shouild at least fire, will try the above tomorrow. Thanks
 

·
Registered
Joined
·
1,850 Posts
robsfirstpolaris said:
scaryfast said:
it will be easier to pull with the plugs out, but like said above, take the plugs out, pull a bunch of times, maybe drain the crank by taking the plugs on the front of the motor out.

If your getting spark, and the plugs are wet, it should fire
I thought it shouild at least fire, will try the above tomorrow. Thanks
If your cylinders and crankcase are over-saturated, it won't even try to start.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top