Snowmobile Fanatics banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
454 Posts
could be a ultra motor stuck into a xcr chasis, yes the ultra was made in 98. the ultra motors didnt have exhaust valves on them.
 

·
Registered
Joined
·
2,731 Posts
the xcr7 only had VES in '99. The '98s didn't have exhaust valves.

EC68-PL03 motors were used in '97 Ultra SPX's and '98 XCR 700's. A common misconception is that the 1998 XCR 700 is 700cc; it is actually 680cc. The only 700cc triple motor Polaris made was the VES 1999.

I'm confusied on the model number. The Model Number should start with a 097xxxx for '97 models or 098xxxx for '98 models. The number you gave sounds more like a Part Number for an engine component, being that it starts with a 3.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Polaris_Parts_MN said:
the xcr7 only had VES in '99. The '98s didn't have exhaust valves.

EC68-PL03 motors were used in '97 Ultra SPX's and '98 XCR 700's. A common misconception is that the 1998 XCR 700 is 700cc; it is actually 680cc. The only 700cc triple motor Polaris made was the VES 1999.

I'm confusied on the model number. The Model Number should start with a 097xxxx for '97 models or 098xxxx for '98 models. The number you gave sounds more like a Part Number for an engine component, being that it starts with a 3.
the model # is labled on the tunnel by my feet
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top