Snowmobile Fanatics banner
61 - 80 of 100 Posts
Discussion starter · #61 ·
To można znaleźć w mojej galerii, a także wiele innych, które nie są już dostępne na rapidshare, tutaj -- Manuals Gallery

Kiedy administrator pozwoli mi przesłać więcej, dodam resztę.

Mogę pomóc z instrukcją obsługi skidoo formula 500 z 2001 roku? Bardziej konkretnie sekcja dotycząca odbudowy gaźnika i/lub specyfikacji.

Dzięki!

Potrzebuję też jeden do Ski Doo Formula 500 z 2001 roku. Głównie remontuję górną część, więc na razie potrzebuję tylko wartości momentu obrotowego i kolejności.

Discussion starter · #64 · (Edited)
No cóż, wszyscy, zarządzanie tutaj na forum pozwoliło mi umieścić te pliki tutaj, więc wszystkie linki w oryginalnym poście będą działać tak długo, jak to forum będzie istniało. Powinna to być najbardziej kompletna lista instrukcji obsługi, jaką można uzyskać w jednym miejscu za darmo.

A dodając rzeczy, będą one w górnym poście, jeśli nie są wymienione, to ich nie mam lub są w mojej galerii.

Dzięki dla Erick, 4Nines i veraderock.. :)

Czy ktoś ma instrukcję obsługi do Arctic Cat M1000 z 2009 roku? Właśnie rozwaliłem silnik, muszę go odbudować. Jeśli ktoś ma instrukcję serwisową, byłaby to ogromna pomoc. Z góry dziękuję.

Discussion starter · #66 ·
Weź instrukcję obsługi z 2008 roku, wiele specyfikacji będzie takich samych.

Nie mogę znaleźć instrukcji obsługi, nawet ebay wydaje się dziwnie mieć instrukcje obsługi.... Kupuję dziś Arctic Cat 2002 Z570, który jej nie ma, nienawidzę iść do dealera..... czy ktoś ma na sprzedaż lub inne pomysły?

Dzięki Poo.. jesteś dobrym człowiekiem, który pomaga takim ludziom. Mam nadzieję, że czujesz się lepiej.. Nawiasem mówiąc, czy ktoś pytał o informacje na temat Fusion 600 z 06?? :p

Lata temu byłem na aukcji dealera skuterów śnieżnych.

Miałem instrukcje od zupełnie nowych skuterów po zabytkowe skutery, silniki, wszystko.
Cholera, jeśli jeden facet nie kupił 99% z nich..

Podbił ceny tak wysoko, że nie opłacało się kupować tylko do własnego użytku, nawet rzeczy zabytkowych..
AAARRRRR

Discussion starter · #73 ·
Dodano kilka nowych instrukcji obsługi.

Jeśli ktoś ma instrukcję obsługi, którą chce dodać do tej listy, prześlij mi do niej link lub prześlij mi plik, a ja go dodam.

Podbijam.
Dzięki za ten wątek i za udostępnienie wszystkich instrukcji. Bardzo doceniam.
Dołączyłem tylko po to, żeby napisać ten post. Nie jeździłem na sankach już za długo. Rozważam zakup 2000 Polaris Indy 600 XC SP. Znalazłem ten wątek w moich poszukiwaniach instrukcji serwisowej. Nadal nie znalazłem instrukcji.

Discussion starter · #77 · (Edited)
Przenieśli to forum na inny serwer, a kiedy to zrobili, instrukcje nie zostały przeniesione.

Więc wszystkie linki są uszkodzone, z wyjątkiem tych w mojej galerii. ZNAJDŹ TUTAJ..

Ale nie martw się, wciąż mam wszystkie instrukcje, ale muszę je ponownie przesłać i naprawić linki.

Niestety, od czasu odkrycia tego byłem szalenie zajęty i nie miałem na to szansy, ponieważ to prawie cały dzień przesyłania i zmiany nazwy. (w pracy to jest.. Z domu zajęłoby to około 2 tygodni, aby je wszystkie przesłać)

Chcę podziękować ludziom, którzy prowadzą SF, świetnie się z nimi współpracuje przy rozwiązywaniu takich problemów!!!

Dziękuję za post. Szukam instrukcji obsługi Summit ME 700 -00. Będę odświeżać ten wątek codziennie, aby zobaczyć, kiedy je prześlesz. Jeszcze raz dziękuję.

Discussion starter · #80 ·
Wszystkie instrukcje obsługi znajdują się na serwerze i czekają na przeniesienie na nowy serwer. :)

To nie powinno potrwać długo.

61 - 80 of 100 Posts